Default Frame

Magnezijev klorid - zdravljenje z magnezijevim kloridom

Spoštovani!

Dokler nisem spomladi leta 2011 dobil elektronskega sporočila s člankom, ki ga je napisal pater Jose Chorr, profesor fizike in biologije, nisem vedel o učinkih magnezijevega klorida nič. Danes, leta 2016, vem o tem nekaj več in želim to znanje deliti z drugimi.

Po svojih najboljših močeh bom opisal tudi druge načine in tehnike zdravljenja, ki sem jih preizkusil na sebi. Nekaterih se poslužujem še danes, kot npr. solarna joga oziroma gledanje v sonce, energetsko zdravljenje, vsakodnevno izvajanje vaj za hrbtenico, prehrana itd., pravzaprav bom napisal vse, kar mi je pomagalo, da sem pozdravil oziroma odpravil ali pa samo omilil zdravstvene težave, ki so me pestile v življenju. Glede na to, da so mi največ težav povzročali hrbtenica, kalcinirana ramena ter ostali sklepi, bom večino prostora namenil odpravljanju in omilitvi teh težav.

S svojim pisanjem ne želim nikogar prepričevati ali siliti v kaj, vsak se mora odločati po svoji presoji in na lastno odgovornost, bom pa vesel in zadovoljen, če bom komu pomagal na poti do boljšega zdravja ali ozdravitve.

Vse povezave do drugih spletnih strani so objavljene brezplačno.

Vesel bom vsakega odziva ali opisa vaših izkušenj zdravljenja z magnezijevim kloridom, si bom pa pridržal pravico, da po lastni presoji ocenim, kaj je primerno za objavo in kaj ne.Vsem, ki se boste oglasili, jamčim popolno anonimnost.

In na koncu; upam, da ne boste zamerili, ker bom tudi sam skušal ohraniti anonimnost, kolikor časa bo to mogoče.

zadnja posodobitev: 19.10.2017 »pujsek«

Ta spletna stran je namenjena vsem, ki želijo izvedeti kaj več o zdravljenju in lajšanju zdravstvenih težav s pomočjo magnezijevega klorida. Glede na to, da o izdelavi internetnih strani in programiranju nimam pojma, lahko rečem le to, da sem se potrudil po svojih najboljših močeh.

POZOR!!!Ljudje z OKVARO LEDVIC ne smejo uživati magnezijevega klorida, dokler se o tem ne posvetujejo s svojim zdravnikom.

Zdravje je vredno več kot največje bogatstvo!

Pink Flower
Carnation
White Flower
White Flower

25. maja 2017 je minilo 6 let, kar sem začel uživati magnezijev klorid - več o tem si lahko preberete v "MOJ dnevnik"

©

Red Bells

my business copyright 2000 no animals were harmed in the making

"pujsek" copyright 2011 no animals were harmed in the making

Facebook
Twitter
RSS
To je povezava - link na NOVI FORMAT spletne strani! Lp, pujsek!
This Site Was Created Using Wix.com . Create Your Own Site for Free >>Start